Koja je cijena dostave?

Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00 € / 753,45 kn. Cijena dostave za narudžbe do 100,00 € / 753,45 kn iznosi 5,31 € / 40 kn, a za otoke iznosi 11,94 € / 90 kn.

Koliko dugo se čeka dostava?

Dostava za artikle koje imamo na stanju obavlja se često već idući radni dan DPD kurirskom službom, a ukoliko neki od artikala trenutno nisu na stanju isporuka se obavlja ovisno o roku dolaska naručenih artikala (do 15 dana od primitka narudžbe) na stanje o čemu je kupac obaviješten prvi radni dan nakon narudžbe.

Kako provjeriti stanje artikala?

Ukoliko stanje artikala nije prikazano na stranici artikla nakon odabira veličine i ostalih atributa, stanje možete provjeriti telefonski ili putem e-maila (PREPORUČENO).
Ukoliko je stanje iskazano na stranici artikla onda je raspoloživ i spreman za isporuku, uz malu mogućnost da stanje između skladišta i računalnog sustava u trenutku narudžbe nije bio točan i artikl je rasprodan o čemu ćemo Vas odmah obavijestiti i ponuditi Vam najsličniji artikl koji imamo na stanju ili Vam ponuditi novi rok isporuke.

Preuzimanje narudžbe u dućanu?

Narudžbu možete napraviti putem webshopa, a u načinu dostave odaberite preuzimanje u trgovini u Puli, adresa Marsovo polje 10.
Nakon narudžbe javit ćemo Vam predviđeni rok za pripremu Vaše narudžbe za preuzimanje u trgovini, a u trenutku kada bude spremna za preuzimanje bit ćete obaviješteni.

Što se događa nakon izvršene narudžbe u web trgovini?

Nakon narudžbe dobit ćete potvrdu, odnosno obavijest, o narudžbi na e-mail koji ste upisali pri narudžbi.
Odmah će Vam se prikazati podatci za izvršenje uplate na ekranu kao i putem prikazanog bar coda.
Nakon što dobijemo obavijest o izvršenoj uplati pakiramo i šaljemo Vašu narudžbu. Nakon toga dobivate mail sa obavijesti da je Vaša narudžba spremna za slanje/preuzimanje.

Obavijest: Nakon završene narudžbe, ukoliko ne dobijete potvrdu o dovršenoj narudžbi – provjerite spam folder.

Koji su načini plaćanja?

Uplata na račun: Nakon Vaše narudžbe primit ćete potvrdu iste na e-mail.
Odmah će Vam se prikazati podatci za izvršenje uplate na ekranu kao i putem prikazanog bar code-a.

Molimo da u dijelu “Napomena uz narudžbu” upišete ukoliko trebate R1 račun, te unesete OIB i naziv poduzeća.

Internetsko plaćanje: pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Koji su načini dostave?

Dva su načina isporuke/dostave.
Dostava na adresu putem DPD kurirske službe i preuzimanje u trgovini na adresi Marsovo polje 10, 52100 Pula.
Način dostave izabrat ćete pri završetku procesa kupovine u web trgovini.
Dostava na adresu DPD kurirskom službom je besplatna za narudžbe iznad 100,00 € / 753,45 kn. Cijena dostave za narudžbe do 100,00 € / 753,45 kn iznosi 5,31 € / 40 kn, a za otoke iznosi 11,94 € / 90 kn..